Lägenheter och bostadsrätter i Linghem

Hitta en lägenhet i Linghem

Annons:
I Linghem finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Linghem. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Linghem som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Linghem hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Linghem.

Lägenhet i Linghem - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Linghem som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Linghem.

Trä & Miljö I Östergötland Fastigheter AB
Skifferv. 10
585 63 LINGHEM


Södergårdshem AB
Ring Södergård
585 62 Linghem

Annons:


Lär dig mer om Linghem - korta fakta

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Pris på bostadsrätter i Linghem

Eftersom priset på en bostadsrätt i Linghem varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Linghem för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Linghem.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Linghem som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.