Lägenheter och bostadsrätter i Kisa

Hitta en lägenhet i Kisa

Annons:
I Kisa finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kisa. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kisa som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kisa hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kisa.

Lägenhet i Kisa - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kisa som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kisa.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Torgg. 1
590 37 Kisa

Annons:


Lär dig mer om Kisa - korta fakta

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kisa

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kisa varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kisa för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kisa.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kisa som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.