Lägenheter och bostadsrätter i Finspång

Hitta en lägenhet i Finspång

Annons:
I Finspång finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Finspång. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Finspång som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Finspång hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Finspång.

Lägenhet i Finspång - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Finspång som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Finspång.

Vallonbygden AB
Bruksg. 19
612 30 FINSPÅNG


Fastighetsaktiebolaget Skäggebyvägen 9
Skäggebyv. 9
612 44 Finspång


Dn:S Måleri Fastighets AB
Vallonv. 19
612 30 FINSPÅNG


Finspångs Bilverkstad
Bergslagsv. 22
612 37 Finspång


Mo Gård Fastighet AB
Norralundsv. 13
612 44 Finspång


Ripskogs Fastighet I Norrköping AB
Östermalmsv. 39
612 41 FINSPÅNG


Björke Fastigheter AB
Granitv. 4
612 95 Finspång

Annons:


Lär dig mer om Finspång - korta fakta

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Pris på bostadsrätter i Finspång

Eftersom priset på en bostadsrätt i Finspång varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Finspång för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Finspång.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Finspång som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.