Lägenheter och bostadsrätter i Borensberg

Hitta en lägenhet i Borensberg

Annons:
I Borensberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Borensberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Borensberg som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Borensberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Borensberg.

Lägenhet i Borensberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Borensberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Borensberg.

Bostadsstiftelsen Platen
Boreg. 3 D
590 31 BORENSBERG

Annons:


Lär dig mer om Borensberg - korta fakta

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Pris på bostadsrätter i Borensberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Borensberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Borensberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Borensberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Borensberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.