Lägenheter och bostadsrätter i Pålsboda

Hitta en lägenhet i Pålsboda

Annons:
I Pålsboda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Pålsboda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Pålsboda som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Pålsboda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Pålsboda.

Lägenhet i Pålsboda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Pålsboda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Pålsboda.

Pålsbo Fastighets AB
Norrg. 12
697 30 Pålsboda


Johansson, Karl Gunnar Yngve
Bössebo 138
697 91 PÅLSBODA

Annons:


Lär dig mer om Pålsboda - korta fakta

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Pris på bostadsrätter i Pålsboda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Pålsboda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Pålsboda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Pålsboda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Pålsboda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.