Lägenheter och bostadsrätter i Nora

Hitta en lägenhet i Nora

Annons:
I Nora finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Nora. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Nora som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Nora hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Nora.

Lägenhet i Nora - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Nora som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Nora.

Norabostäder AB
Ängg. 11
713 30 Nora


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Svartälvsg. 6
713 31 NORA


Bostadsrättsförening Gråsparven
Kristinebergsv. 1
713 33 NORA


Eknors Fastighets AB
Knutsbergsv. 1
713 30 Nora


Jobo AB
Egnahemsv. 5
713 32 Nora


Jaanka-Sama Invest AB
Industriv. 1
713 30 Nora


Xpt-Ea Fastigheter AB
Enbärsgränd 4
713 33 NORA


Melins Fastighetsförvaltning AB Nora
Noraskogsg. 10
713 32 Nora


Bomitt AB
Kungsg. 16
713 31 NORA


Kbb Fastigheter I Örebro AB
Industriv. 1
713 30 Nora


Norahem AB
Heimdalsv. 6
713 32 Nora

Annons:


Lär dig mer om Nora - korta fakta

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Pris på bostadsrätter i Nora

Eftersom priset på en bostadsrätt i Nora varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Nora för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Nora.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Nora som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.