Lägenheter och bostadsrätter i Lindesberg

Hitta en lägenhet i Lindesberg

Annons:
I Lindesberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lindesberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lindesberg som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lindesberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lindesberg.

Lägenhet i Lindesberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lindesberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lindesberg.

Lindesbergsbostäder AB
Banv. 28
711 31 Lindesberg


Lund AB, Byggnadsfirman
Köpmang. 7
711 30 LINDESBERG


Samuel Karlsson KB
Örebrov. 34
711 91 Lindesberg


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kristinav. 49 A
711 30 LINDESBERG


Lenver AB
Östermalmsv. 10
711 31 Lindesberg


Bc Industrifastigheter AB
Tennisg. 2
711 34 LINDESBERG


Familjestiftelsen Rya Gård
Morskoga 233
711 94 LINDESBERG

Annons:


Lär dig mer om Lindesberg - korta fakta

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lindesberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lindesberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lindesberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lindesberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lindesberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.