Lägenheter och bostadsrätter i Laxå

Hitta en lägenhet i Laxå

Annons:
I Laxå finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Laxå. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Laxå som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Laxå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Laxå.

Lägenhet i Laxå - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Laxå som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Laxå.

Laxåhem AB
Casselg. 6
695 30 Laxå


Ifh Properties Laxå AB
Järnvägsg. 1
695 30 Laxå


Fratrum Fastigheter AB
Centrumtorget 3
695 30 Laxå


Muscari Fastigheter AB
Postg. 11
695 30 Laxå

Annons:


Lär dig mer om Laxå - korta fakta

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Pris på bostadsrätter i Laxå

Eftersom priset på en bostadsrätt i Laxå varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Laxå för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Laxå.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Laxå som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.