Lägenheter och bostadsrätter i Hallsberg

Hitta en lägenhet i Hallsberg

Annons:
I Hallsberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hallsberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hallsberg som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hallsberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hallsberg.

Lägenhet i Hallsberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hallsberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hallsberg.

Hallbo
V. Storg. 15
694 30 Hallsberg


NA Fastigheter
Kajsabacksv. 7
694 34 Hallsberg


Anton Åhs Fastigheter AB
Apelv. 4
694 91 HALLSBERG


Melins Fastighetsförvaltning AB Hallsberg
Fredsg. 4
694 35 HALLSBERG


Hallsbergs Fastigheter 2 AB
Kyrkofallet 234
694 91 HALLSBERG

Annons:


Lär dig mer om Hallsberg - korta fakta

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hallsberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hallsberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hallsberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hallsberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hallsberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.