Lägenheter och bostadsrätter i Hällefors

Hitta en lägenhet i Hällefors

Annons:
I Hällefors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hällefors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hällefors som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hällefors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hällefors.

Lägenhet i Hällefors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hällefors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hällefors.

Hällefors Bostads AB
Klockarv. 18
712 33 Hällefors


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Bergslagsv. 5
712 30 HÄLLEFORS


Skarets Fastigheter AB
Sikforsv. 20
712 34 HÄLLEFORS

Annons:


Lär dig mer om Hällefors - korta fakta

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hällefors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hällefors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hällefors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hällefors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hällefors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.