Stripa Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Stripa Fastighets AB

Annons:
Stripa Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Guldsmedshyttan som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Stripa Fastighets AB har några lediga lägenheter i Guldsmedshyttan kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Stripa Fastighets AB i Guldsmedshyttan rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Örebro som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Guldsmedshyttan samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Guldsmedshyttan så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Stripa Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Stripa Fastighets AB

Stripa Fastighets AB
Herrgårdsv. 19
711 78 Guldsmedshyttan
0581 - 416 40

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Stripa Fastighets AB

Om du vill besöka Stripa Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Stripa Fastighets AB i Guldsmedshyttan