Lägenheter och bostadsrätter i Fjugesta

Hitta en lägenhet i Fjugesta

Annons:
I Fjugesta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Fjugesta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Fjugesta som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fjugesta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fjugesta.

Lägenhet i Fjugesta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Fjugesta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Fjugesta.

LekebergsBostäder AB
Bang. 7
716 31 FJUGESTA


Fastighetsbyrån
Storg. 15
716 30 Fjugesta


Närkesinkan AB
Storg. 29
716 30 Fjugesta

Annons:


Lär dig mer om Fjugesta - korta fakta

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Pris på bostadsrätter i Fjugesta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Fjugesta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Fjugesta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Fjugesta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Fjugesta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.