Lägenheter och bostadsrätter i Ervalla

Hitta en lägenhet i Ervalla

Annons:
I Ervalla finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ervalla. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ervalla som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ervalla hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ervalla.

Lägenhet i Ervalla - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ervalla som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ervalla.

Ervallahus AB
Ervalla
718 95 ERVALLA

Annons:


Lär dig mer om Ervalla - korta fakta

Ervalla är en småort i Örebro kommun och kyrkbyn i Ervalla socken. I Ervalla ligger Ervalla kyrka. Ervalla var slutstationen för Sveriges första båda normalspåriga järnvägar, Nora Ervalla Järnväg och Köping-Hults Järnväg.

Yta: 38 hektar
Invånarantal: 172, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ervalla

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ervalla varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ervalla för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ervalla.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ervalla som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.