Lägenheter och bostadsrätter i Dyltabruk

Hitta en lägenhet i Dyltabruk

Annons:
I Dyltabruk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Dyltabruk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Dyltabruk som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Dyltabruk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Dyltabruk.

Lägenhet i Dyltabruk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Dyltabruk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Dyltabruk.

Hådia AB
Axbergs-berga 707
718 97 Dyltabruk

Annons:


Lär dig mer om Dyltabruk - korta fakta

Dylta Bruk är ett före detta bruk i Axbergs socken i Örebro kommun, Närke. Bruksherrgården består av en huvudbyggnad av trä och flyglar av sten i sin nuvarande utformning ritad av Johan Fredrik Åbom. Dagens verksamhet består bland annat av skogsbruk, jordbruk, fiskodling, hyresverksamhet och viltbruk.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Dyltabruk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Dyltabruk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Dyltabruk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Dyltabruk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Dyltabruk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.