Lägenheter och bostadsrätter i Vistträsk

Hitta en lägenhet i Vistträsk

Annons:
I Vistträsk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vistträsk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vistträsk som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vistträsk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vistträsk.

Lägenhet i Vistträsk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vistträsk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vistträsk.

Norrskensudden
Skatan 4
942 91 Vistträsk

Annons:


Lär dig mer om Vistträsk - korta fakta

Vistträsk är en tätort i Älvsbyns kommun. Byn ligger vid riksväg 94 ca 18 km väster om Älvsbyn Orten är belägen 17 km väster om Älvsbyn och 18 km söder om Vidsel vid sjön Södra Vistträsket och utmed riksväg 94. I Vistträsk finns en lanthandel för de viktigaste behoven, det finns även fin sjö att bada och fiska i.

Yta: 42,62 hektar
Invånarantal: 248, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vistträsk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vistträsk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vistträsk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vistträsk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vistträsk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.