Lägenheter och bostadsrätter i Svappavaara

Hitta en lägenhet i Svappavaara

Annons:
I Svappavaara finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Svappavaara. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Svappavaara som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Svappavaara hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Svappavaara.

Lägenhet i Svappavaara - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Svappavaara som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Svappavaara.

M Drugge Fastighet I Svappavaara AB
Hyttstigen 3
980 20 SVAPPAVAARA

Annons:


Lär dig mer om Svappavaara - korta fakta

Svappavaara är en tätort i Kiruna kommun, Norrbottens län, vid Europaväg 10 och Europaväg 45 och som ligger tre mil norr om Puoltikasvaara och fyra mil sydöst om Kiruna. Det finns en kyrka från 1960-talet. Svappavaara har även Konsum-butik, bensinstation, bibliotek, sporthall, hembygdsförening (Hurugården) och en grundskola.

Yta: 91,51 hektar
Invånarantal: 417, år 2010

Pris på bostadsrätter i Svappavaara

Eftersom priset på en bostadsrätt i Svappavaara varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Svappavaara för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Svappavaara.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Svappavaara som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.