Lägenheter och bostadsrätter i Sangis

Hitta en lägenhet i Sangis

Annons:
I Sangis finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sangis. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sangis som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sangis hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sangis.

Lägenhet i Sangis - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sangis som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sangis.

Prunus AB
Kalixv. 10
952 72 Sangis

Annons:


Lär dig mer om Sangis - korta fakta

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sangis

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sangis varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sangis för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sangis.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sangis som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.