Limmec Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Limmec Fastigheter AB

Annons:
Limmec Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Övertorneå som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Limmec Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Övertorneå kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Limmec Fastigheter AB i Övertorneå rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Övertorneå samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Övertorneå så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Limmec Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Limmec Fastigheter AB

Limmec Fastigheter AB
Gästgivarev. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Limmec Fastigheter AB

Om du vill besöka Limmec Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Limmec Fastigheter AB i Övertorneå