Lägenheter och bostadsrätter i Överkalix

Hitta en lägenhet i Överkalix

Annons:
I Överkalix finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Överkalix. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Överkalix som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Överkalix hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Överkalix.

Lägenhet i Överkalix - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Överkalix som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Överkalix.

Bränna 26:1 AB
Storg. 11 A
956 31 ÖVERKALIX

Annons:


Lär dig mer om Överkalix - korta fakta

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Pris på bostadsrätter i Överkalix

Eftersom priset på en bostadsrätt i Överkalix varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Överkalix för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Överkalix.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Överkalix som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.