Lägenheter och bostadsrätter i Öjebyn

Hitta en lägenhet i Öjebyn

Annons:
I Öjebyn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Öjebyn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Öjebyn som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Öjebyn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Öjebyn.

Lägenhet i Öjebyn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Öjebyn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Öjebyn.

Lindbäcks Fastigheter AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


WHH Fastigheter i Hortlax AB
Prylv. 10
943 36 öjebyn


Brix Fastigheter AB
Hällanv. 68
943 35 ÖJEBYN


Skandinaviska Prefab AB
Älvsbyv. 15
941 91 ÖJEBYN

Annons:


Lär dig mer om Öjebyn - korta fakta

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Pris på bostadsrätter i Öjebyn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Öjebyn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Öjebyn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Öjebyn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Öjebyn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.