Lindgren Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Lindgren Fastigheter AB

Annons:
Lindgren Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Norrfjärden som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Lindgren Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Norrfjärden kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Lindgren Fastigheter AB i Norrfjärden rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Norrfjärden samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Norrfjärden så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Lindgren Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Lindgren Fastigheter AB

Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN
0911 - 23 93 30

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Lindgren Fastigheter AB

Om du vill besöka Lindgren Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Lindgren Fastigheter AB i Norrfjärden