Lägenheter och bostadsrätter i Norrfjärden

Hitta en lägenhet i Norrfjärden

Annons:
I Norrfjärden finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Norrfjärden. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Norrfjärden som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norrfjärden hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norrfjärden.

Lägenhet i Norrfjärden - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Norrfjärden som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Norrfjärden.

Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN

Annons:


Lär dig mer om Norrfjärden - korta fakta

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Pris på bostadsrätter i Norrfjärden

Eftersom priset på en bostadsrätt i Norrfjärden varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Norrfjärden för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Norrfjärden.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Norrfjärden som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.