Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson

Annons:
Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson är ett företag eller verksamhet i Luleå som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson har några lediga lägenheter i Luleå kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson i Luleå rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Luleå samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Luleå så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson

Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson
Kungsg. 25 D
972 31 Luleå
0920 - 22 22 04

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson

Om du vill besöka Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson i Luleå


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.