Diös Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Diös Fastigheter AB

Annons:
Diös Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Luleå som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Diös Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Luleå kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Diös Fastigheter AB i Luleå rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Luleå samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Luleå så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Diös Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Diös Fastigheter AB

Diös Fastigheter AB
Varvsg. 47
972 33 Luleå
0770 - 33 22 00

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Diös Fastigheter AB

Om du vill besöka Diös Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Diös Fastigheter AB i Luleå


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.