Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB

Annons:
Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Luleå som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB har några lediga lägenheter i Luleå kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB i Luleå rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Luleå samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Luleå så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB

Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB
Storg. 9
972 38 LULEÅ
0920 - 105 30

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB

Om du vill besöka Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB i Luleå