Fikaplatsen I Kalix - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Fikaplatsen I Kalix

Annons:
Fikaplatsen I Kalix är ett företag eller verksamhet i Kalix som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Fikaplatsen I Kalix har några lediga lägenheter i Kalix kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Fikaplatsen I Kalix i Kalix rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Kalix samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Kalix så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Fikaplatsen I Kalix som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Fikaplatsen I Kalix

Fikaplatsen I Kalix
Mårdstigen 19
952 42 KALIX
0923 - 144 70

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Fikaplatsen I Kalix

Om du vill besöka Fikaplatsen I Kalix kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Fikaplatsen I Kalix i Kalix


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.