Brännberget Förvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Brännberget Förvaltning AB

Annons:
Brännberget Förvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Kalix som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Brännberget Förvaltning AB har några lediga lägenheter i Kalix kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Brännberget Förvaltning AB i Kalix rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Kalix samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Kalix så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Brännberget Förvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Brännberget Förvaltning AB

Brännberget Förvaltning AB
Villav. 13
952 61 Kalix


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Brännberget Förvaltning AB

Om du vill besöka Brännberget Förvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Brännberget Förvaltning AB i Kalix