Cityfastigheter i Jokkmokk AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Cityfastigheter i Jokkmokk AB

Annons:
Cityfastigheter i Jokkmokk AB är ett företag eller verksamhet i Jokkmokk som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Cityfastigheter i Jokkmokk AB har några lediga lägenheter i Jokkmokk kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Cityfastigheter i Jokkmokk AB i Jokkmokk rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Jokkmokk samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Jokkmokk så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Cityfastigheter i Jokkmokk AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Cityfastigheter i Jokkmokk AB

Cityfastigheter i Jokkmokk AB
Storg. 28 D
962 32 JOKKMOKK
070 - 212 24 44

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Cityfastigheter i Jokkmokk AB

Om du vill besöka Cityfastigheter i Jokkmokk AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Cityfastigheter i Jokkmokk AB i Jokkmokk