Lägenheter och bostadsrätter i Harads

Hitta en lägenhet i Harads

Annons:
I Harads finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Harads. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Harads som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Harads hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Harads.

Lägenhet i Harads - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Harads som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Harads.

Btb Group AB
Herrgårdsv. 31 A
960 24 Harads

Annons:


Lär dig mer om Harads - korta fakta

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Pris på bostadsrätter i Harads

Eftersom priset på en bostadsrätt i Harads varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Harads för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Harads.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Harads som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.