Lägenheter och bostadsrätter i Haparanda

Hitta en lägenhet i Haparanda

Annons:
I Haparanda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Haparanda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Haparanda som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Haparanda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Haparanda.

Lägenhet i Haparanda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Haparanda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Haparanda.

Stiftelsen Haparandabostäder
Torgg. 41
953 31 HAPARANDA


Hälsan 4 I Haparanda AB
Torgg. 46
953 32 Haparanda


Allanova Invest AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


Karl-Erik Olsson Eftr AB
073 - 094 41 97


Annons:


Lär dig mer om Haparanda - korta fakta

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Pris på bostadsrätter i Haparanda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Haparanda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Haparanda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Haparanda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Haparanda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.