Framtidsbostäder I Boden AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Framtidsbostäder I Boden AB

Annons:
Framtidsbostäder I Boden AB är ett företag eller verksamhet i Boden som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Framtidsbostäder I Boden AB har några lediga lägenheter i Boden kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Framtidsbostäder I Boden AB i Boden rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Boden samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Boden så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Framtidsbostäder I Boden AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Framtidsbostäder I Boden AB

Framtidsbostäder I Boden AB
Åkerby 54
961 95 Boden


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Framtidsbostäder I Boden AB

Om du vill besöka Framtidsbostäder I Boden AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Framtidsbostäder I Boden AB i Boden