Bo Bra Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Bo Bra Fastigheter AB

Annons:
Bo Bra Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Arvidsjaur som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Bo Bra Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Arvidsjaur kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Bo Bra Fastigheter AB i Arvidsjaur rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Arvidsjaur samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Arvidsjaur så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Bo Bra Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Bo Bra Fastigheter AB

Bo Bra Fastigheter AB
Domäng. 11
933 32 ARVIDSJAUR
0960 - 120 88

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Bo Bra Fastigheter AB

Om du vill besöka Bo Bra Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Bo Bra Fastigheter AB i Arvidsjaur