Lägenheter och bostadsrätter i Arvidsjaur

Hitta en lägenhet i Arvidsjaur

Annons:
I Arvidsjaur finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Arvidsjaur. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Arvidsjaur som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Arvidsjaur hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Arvidsjaur.

Lägenhet i Arvidsjaur - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Arvidsjaur som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Arvidsjaur.

Lubor AB
Stationsg. 30 C
933 32 ARVIDSJAUR


Bo Bra Fastigheter AB
Domäng. 11
933 32 ARVIDSJAUR


Arvidsjaurhem AB
Ö. Skolg. 18
933 31 Arvidsjaur

Annons:


Lär dig mer om Arvidsjaur - korta fakta

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Pris på bostadsrätter i Arvidsjaur

Eftersom priset på en bostadsrätt i Arvidsjaur varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Arvidsjaur för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Arvidsjaur.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Arvidsjaur som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.