Lägenheter och bostadsrätter i Arjeplog

Hitta en lägenhet i Arjeplog

Annons:
I Arjeplog finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Arjeplog. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Arjeplog som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Arjeplog hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Arjeplog.

Lägenhet i Arjeplog - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Arjeplog som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Arjeplog.

Plassn Fastigheter AB
Granv. 1
938 32 ARJEPLOG


Stiftelsen Arjeploghus
Storg. 1 F
938 31 Arjeplog


Stiftelsen Arjeploghus
Storg. 1 F
938 31 Arjeplog


Fjellström, Illona
Storg. 12
938 31 Arjeplog

Annons:


Lär dig mer om Arjeplog - korta fakta

Arjeplog är en tätort med 1977 invånare (2010) i mellersta Lappland, Norrbottens län, och centralort i Arjeplogs kommun. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan (Sveriges djupaste sjö) och Uddjaur i Skellefteälvens avrinningsområde. Arjeplog är känt för bland annat "lappmarksdoktorn" Einar Wallquists skapelse Silvermuseet.

Yta: 229,18 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Pris på bostadsrätter i Arjeplog

Eftersom priset på en bostadsrätt i Arjeplog varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Arjeplog för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Arjeplog.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Arjeplog som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.