Lägenheter och bostadsrätter i Älvsbyn

Hitta en lägenhet i Älvsbyn

Annons:
I Älvsbyn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Älvsbyn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Älvsbyn som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Älvsbyn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Älvsbyn.

Lägenhet i Älvsbyn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Älvsbyn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Älvsbyn.

Älvsbyns Fastigheter AB
Betongg. 6
942 36 ÄLVSBYN


Anna Jonsson fastighetsbyrå AB
Hantverkarg. 2
942 31 älvsbyn


Modurent AB
Krokträsk 102
942 93 älvsbyn


Norrbottens Pärla AB
Bäckg. 3
942 33 älvsbyn

Annons:


Lär dig mer om Älvsbyn - korta fakta

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Pris på bostadsrätter i Älvsbyn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Älvsbyn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Älvsbyn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Älvsbyn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Älvsbyn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.