Lägenheter och bostadsrätter i Ryd

Hitta en lägenhet i Ryd

Annons:
I Ryd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ryd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ryd som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ryd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ryd.

Lägenhet i Ryd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ryd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ryd.

Tingsrydsbostäder AB
Västerg. 3
360 10 RYD


Stiftelsen Kommunhus I Tingsryd
Västerg. 3
360 10 RYD

Annons:


Lär dig mer om Ryd - korta fakta

Ryd är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Almundsryds socken. Ryd ligger beläget vid Hönshyltefjorden (utvidgning av Mörrumsån), sydväst om centralorten Tingsryd.

Yta: 206,32 hektar
Invånarantal: 1415, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ryd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ryd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ryd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ryd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ryd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.