Lägenheter och bostadsrätter i Linneryd

Hitta en lägenhet i Linneryd

Annons:
I Linneryd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Linneryd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Linneryd som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Linneryd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Linneryd.

Lägenhet i Linneryd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Linneryd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Linneryd.

Tingsrydsbostäder AB
Lindv. 13
360 24 Linneryd

Annons:


Lär dig mer om Linneryd - korta fakta

Linneryd är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Linneryds socken. Här finns Linneryds kyrka, ett badhus och ett bibliotek. Strax öster om Linneryds samhälle och ligger Ljuva mons naturreservat som i öster och väster begränsas av Rolsmosjön och Linnerydssjön.

Yta: 120,10 hektar
Invånarantal: 488, år 2010

Pris på bostadsrätter i Linneryd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Linneryd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Linneryd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Linneryd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Linneryd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.