Lägenheter och bostadsrätter i Älmhult

Hitta en lägenhet i Älmhult

Annons:
I Älmhult finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Älmhult. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Älmhult som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Älmhult hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Älmhult.

Lägenhet i Älmhult - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Älmhult som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Älmhult.

Älmhultsbostäder AB
Köpmang. 27 B
343 30 älmhult


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
N. Esplanaden 11
343 30 älmhult


Sofia Lägenhetshotell
S. Esplanaden 19
343 32 älmhult


Bubblo Fastigheter, AB
Knutsg. 1
343 32 älmhult


Mediterrana Fastighets AB
Spång. 4
343 34 älmhult


Hids Fastigheter AB
Gölshult 1345
343 90 älmhult


Fastighetsbolaget Erik 8 AB
Hantverksg. 7 A
343 30 älmhult

Annons:


Lär dig mer om Älmhult - korta fakta

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Pris på bostadsrätter i Älmhult

Eftersom priset på en bostadsrätt i Älmhult varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Älmhult för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Älmhult.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Älmhult som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.