Lägenheter och bostadsrätter i Gunnebo

Hitta en lägenhet i Gunnebo

Annons:
I Gunnebo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gunnebo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gunnebo som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gunnebo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gunnebo.

Lägenhet i Gunnebo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gunnebo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gunnebo.

Fyrleden AB
Skaftet Sjögårda 1
590 93 Gunnebo

Annons:


Lär dig mer om Gunnebo - korta fakta

Gunnebo är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län belägen ca 12 km sydväst om centralorten Västervik, vid Verkebäcksviken. Gunnebo är känt för sin tillverkning av bl.a. stängsel (gunnebostängsel) och spik.

Yta: 148,62 hektar
Invånarantal: 938, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gunnebo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gunnebo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gunnebo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gunnebo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gunnebo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.