Lägenheter och bostadsrätter i Färjestaden

Hitta en lägenhet i Färjestaden

Annons:
I Färjestaden finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Färjestaden. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Färjestaden som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Färjestaden hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Färjestaden.

Lägenhet i Färjestaden - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Färjestaden som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Färjestaden.

Ny-Byggarna i Färjestaden AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


Talluddens Stugor & Camping
Runsbäcksv. 2
386 34 FÄRJESTADEN


SkandiaMäklarna
Träffpunkt Öland 102
386 33 Färjestaden

Annons:


Lär dig mer om Färjestaden - korta fakta

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Pris på bostadsrätter i Färjestaden

Eftersom priset på en bostadsrätt i Färjestaden varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Färjestaden för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Färjestaden.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Färjestaden som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.