Lägenheter och bostadsrätter i Emmaboda

Hitta en lägenhet i Emmaboda

Annons:
I Emmaboda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Emmaboda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Emmaboda som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Emmaboda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Emmaboda.

Lägenhet i Emmaboda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Emmaboda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Emmaboda.

EBA-Emmaboda Bostads AB
Långg. 4
361 31 Emmaboda


Fastighetsförmedling Erling Karlsson
Konsulg. 3
361 30 EMMABODA


Fastighetsbyrån
Centrumtorget
361 30 EMMABODA

Annons:


Lär dig mer om Emmaboda - korta fakta

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Pris på bostadsrätter i Emmaboda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Emmaboda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Emmaboda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Emmaboda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Emmaboda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.