Lägenheter och bostadsrätter i Borgholm

Hitta en lägenhet i Borgholm

Annons:
I Borgholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Borgholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Borgholm som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Borgholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Borgholm.

Lägenhet i Borgholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Borgholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Borgholm.

Ölandsmäklaren AB
Storg. 18
387 31 Borgholm


Kapelludden Camping & Stugor
Sandg. 27
387 31 Borgholm


Borgholmsfastigheter AB
Vetev. 9
387 36 BORGHOLM


Villa Ingrid
Hantverkareg. 6
387 31 Borgholm


Svensk Fastighetsförmedling
V. Kyrkog. 20
387 31 Borgholm


Hsb:s Bostadsrättsförening Solrosen I Bo
Kvarng. 25
387 35 Borgholm


Bo på Öland
Storg. 17
387 31 Borgholm


Huset Sverige 5
Sandg. 2
387 31 Borgholm

Annons:


Lär dig mer om Borgholm - korta fakta

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Pris på bostadsrätter i Borgholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Borgholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Borgholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Borgholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Borgholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.