Lägenheter och bostadsrätter i Ankarsrum

Hitta en lägenhet i Ankarsrum

Annons:
I Ankarsrum finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ankarsrum. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ankarsrum som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ankarsrum hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ankarsrum.

Lägenhet i Ankarsrum - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ankarsrum som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ankarsrum.

Rodina Fastigheter AB
Ut-rumhult 1
593 71 ANKARSRUM

Annons:


Lär dig mer om Ankarsrum - korta fakta

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ankarsrum

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ankarsrum varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ankarsrum för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ankarsrum.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ankarsrum som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.