Lägenheter och bostadsrätter i Taberg

Hitta en lägenhet i Taberg

Annons:
I Taberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Taberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Taberg som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Taberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Taberg.

Lägenhet i Taberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Taberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Taberg.

Mellangården Bostad AB
Porteshult 3
562 41 TABERG

Annons:


Lär dig mer om Taberg - korta fakta

Taberg (fram till 1961 Smålands Taberg) är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen strax söder om centralorten Jönköping. I samhället Taberg finns affärer, post, bank, bibliotek, låg- och mellanstadieskola, ett antal industrier, hantverk och serviceföretag.

Yta: 349,39 hektar
Invånarantal: 4392, år 2010

Pris på bostadsrätter i Taberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Taberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Taberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Taberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Taberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.