Norrahammars Kommunala Bostäder, AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Norrahammars Kommunala Bostäder, AB

Annons:
Norrahammars Kommunala Bostäder, AB är ett företag eller verksamhet i Norrahammar som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Norrahammars Kommunala Bostäder, AB har några lediga lägenheter i Norrahammar kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Norrahammars Kommunala Bostäder, AB i Norrahammar rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Jönköping som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Norrahammar samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Norrahammar så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Norrahammars Kommunala Bostäder, AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Norrahammars Kommunala Bostäder, AB

Norrahammars Kommunala Bostäder, AB
Centrumgången 3
562 32 Norrahammar
036 - 610 80

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Norrahammars Kommunala Bostäder, AB

Om du vill besöka Norrahammars Kommunala Bostäder, AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Norrahammars Kommunala Bostäder, AB i Norrahammar


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.