Lägenheter och bostadsrätter i Mariannelund

Hitta en lägenhet i Mariannelund

Annons:
I Mariannelund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mariannelund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mariannelund som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mariannelund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mariannelund.

Lägenhet i Mariannelund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mariannelund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mariannelund.

Bruzahem AB
Torgg. 10
598 97 Mariannelund


HSB Brf Tutö i Mariannelund
Tutög. 1
598 97 Mariannelund

Annons:


Lär dig mer om Mariannelund - korta fakta

Mariannelund är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län i Småland, nära gränsen till Kalmar län. Mariannelund ligger på småländska höglandet, en del av Sydsvenska höglandet, 39 km öster om Eksjö och genomkorsas av järnvägen Bockabanan och riksväg 40. Bruzaån rinner genom Mariannelund.

Yta: 219,32 hektar
Invånarantal: 1468, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mariannelund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mariannelund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mariannelund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mariannelund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mariannelund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.