Börefelt Förvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Börefelt Förvaltning AB

Annons:
Börefelt Förvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Huskvarna som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Börefelt Förvaltning AB har några lediga lägenheter i Huskvarna kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Börefelt Förvaltning AB i Huskvarna rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Jönköping som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Huskvarna samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Huskvarna så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Börefelt Förvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Börefelt Förvaltning AB

Börefelt Förvaltning AB
Grännav. 54
561 34 Huskvarna
036 - 14 50 40

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Börefelt Förvaltning AB

Om du vill besöka Börefelt Förvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Börefelt Förvaltning AB i Huskvarna