Lägenheter och bostadsrätter i Huskvarna

Hitta en lägenhet i Huskvarna

Annons:
I Huskvarna finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Huskvarna. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Huskvarna som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Huskvarna hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Huskvarna.

Lägenhet i Huskvarna - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Huskvarna som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Huskvarna.

BoPrima i Jönköping
Bergsg. 41
561 30 Huskvarna


Kindbergs Förvaltning AB
036 - 18 40 00Brottaren Samfällighetsföreningen
Faktorig. 16 E
561 43 Huskvarna


Önnemo Fastigheter AB
Brunnstorp Skogslid
561 93 HUSKVARNA


Centrumfastigheter i Huskvarna AB
Rosenborgsg. 28 Rosengallerian
561 31 HUSKVARNA


Börefelt Förvaltning AB
Grännav. 54
561 34 Huskvarna


Äng Invest, AB
Brunnstorp Skogslid 1
561 93 HUSKVARNA


Roberts Distribution
Hasselg. 9
561 44 HUSKVARNA

Annons:


Lär dig mer om Huskvarna - korta fakta

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Pris på bostadsrätter i Huskvarna

Eftersom priset på en bostadsrätt i Huskvarna varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Huskvarna för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Huskvarna.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Huskvarna som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.