Gästis Vemdalens Vandrarhem - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Gästis Vemdalens Vandrarhem

Annons:
Gästis Vemdalens Vandrarhem är ett företag eller verksamhet i Vemdalen som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Gästis Vemdalens Vandrarhem har några lediga lägenheter i Vemdalen kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Gästis Vemdalens Vandrarhem i Vemdalen rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Jämtland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Vemdalen samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Vemdalen så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Gästis Vemdalens Vandrarhem som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Gästis Vemdalens Vandrarhem

Gästis Vemdalens Vandrarhem
Landsv. 5
840 92 VEMDALEN
0684 - 306 40

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Gästis Vemdalens Vandrarhem

Om du vill besöka Gästis Vemdalens Vandrarhem kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Gästis Vemdalens Vandrarhem i Vemdalen