Lägenheter och bostadsrätter i Vemdalen

Hitta en lägenhet i Vemdalen

Annons:
I Vemdalen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vemdalen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vemdalen som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vemdalen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vemdalen.

Lägenhet i Vemdalen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vemdalen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vemdalen.

Skalsterrassen.com
Vemdalsskalet Brostigen 5
840 92 VEMDALEN


Gästis Vemdalens Vandrarhem
Landsv. 5
840 92 VEMDALEN

Annons:


Lär dig mer om Vemdalen - korta fakta

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vemdalen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vemdalen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vemdalen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vemdalen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vemdalen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.